The Work of Time

Robertson | Springfield Estate

The Work of Time

2014

De wijn heeft een intens rode kleur, heerlijke aroma’s met tonen van zwart fruit, bessen en bramen. De smaak geeft veel concentratie met licht vanille en veel elegantie. Zachte tannines en een verrukkelijke lange afdronk.

De druif

Cabernet Franc (43%), Cabernet Sauvignon (24%), Merlot (19%), Petit Verdot (14%).

De wijngaard

De wijngaarden liggen op het eigen domein in Robertson. De gemiddelde leeftijd van de wijnstokken is 25-30 jaar.

De vinificatie

De wijn rijpt gedurende 24 maanden in 300 liter Franse eikenhouten vaten (Sequin Moreau). Daarna nog 48 maanden rijping op fles.

Bewaren

In een geklimatiseerde omgeving bewaren (14-16 Graden Celsius). Drinken 2020-2028.

Abrie Bruwer

Wijnmaker

De familie Bruwer is de eigenaar van dit fraaie wijndomein. Abrie Bruwer is wijnmaker in hart en nieren en maakt hier al 20 jaar zijn wijnen. Hij produceert een uitgebalanceerde range elegante wijnen waar “with respect to mother nature” bovenaan staat. Van fris, fruitig, elegant tot vol, aromatisch, houtgelagerd.. een must voor de liefhebbers!

Bekijk alle wijnen van Springfield Estate

abrie-springfeeld-01
0