Flagship wijn van David&Nadia. Grenache noir de toekomst voor Swartland! Pure verfijnde elegante wijn met body en lengte!
Grenache Noir
Perceel in rode klei terroir, aangeplant begin 2000. Een tweede aanplant is er gemaakt op schist in de Kasteelberg in 2016.
60% whole bunch press, 4 weken vergist met schillen, zachte en langzame extractie
Pure wijn, mediteraan, spicey, koel rood fruit, zwarte peper en wilde kruiden
David en Nadia Sadie vormen samen het team achter deze winery in Swarland op de Paardeberg. Ze zijn beide geboren en getogen in Swartland. De eerste productie in 2010 waren vier vaten van de witte Aristargos blend die hij maakte tijdens zijn werk in Tulbagh. Dit is het begin geweest van een enorm succesverhaal Sinds de start is hij samen met zijn vrouw Nadia (viticulturist) actief op zoek gegaan naar top percelen in deze inmiddels befaamde regio in Zuid-Afrika. Ondanks de extremen van Swartland vinifeert David de wijnen naar grote hoogte, bescheiden wijnen met een enorme diepte en lengte.