Een kleine oplage (1330 flesjes – 37,5cl) van iets speciaals. Een verfijnde Port wijn gemaakt van Tinta Barocca en Pinotage. Een feestje om te combineren met chocolade, fruit desserts of harde rijpe kazen. Platters Wine Guide 91/100
Tinta, Barocca, Pinotage.
De wijngaarden liggen in Botriver op het domein.
De druiven worden nog ouderwets met de voeten platgetrapt en het sap wordt opgevangen is twee eikenhouten vaten van 300L. Gedurende 24 maanden rijping in deze Franse eikenhouten vaten (6de vulling).
In een geklimatiseerde omgeving bewaren (14-16 Graden Celsius). Drinken 2019-2030.
Sebastion is een man met een ongekende passie voor wijn maken, vissen en surfen. Na de afronding van de studies viticulturist en oenoloog heeft hij in 1999 het team op het familiedomein versterkt. De eerste jaren werden de wijnen gemaakt onder toezicht van buurman Niels Verburg en vader Raoul.